Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Nikola Djuricko din 'Stranger Things' vine la Comic Con

vicedesign.co
stranger things

Actorul Nikola Djuricko, cunoscut pentru rolul lui Yuri Ismaylov din cel de-al patrulea sezon Stranger Things, vine la prima ediţie Comic Con, ce va avea loc la Iaşi, în perioada 25 - 27 august.

Nikola Djuricko se alătură, astfel, lui Henry Ian Cusick (Lost, The 100) şi Sebastian Roche (Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals) şi Luka Peros (La Casa de Papel) pe lista de actori invitaţi anul acesta la Comic Con Iaşi, anunţă joi organizatorii.

Actorul de origine sârbă şi-a făcut debutul încă din 1989, iar de atunci a adunat în cariera sa numeroase producţii locale, în special. În afară de acestea, Nikola a interpretat personaje şi în seriale precum Informer, Legends, For All Mankind şi, desigur, Stranger Things, una dintre cele mai de succes producţii Netflix, care a atras un număr record de vizitatori pe platformă, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Comic Con România - cel mai mare eveniment din centrul şi estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, gaming, cosplay şi nu numai, sărbătoreşte anul acesta 10 ani.

Comic Con are loc în cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele căruia vor cânta cunoscuţi artişti internaţionali şi peste 700 de jucători profesionişti din 120 de ţări vor concura în finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari. Digital Throne se desfăşoară între 24 august şi 3 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.