Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul român Alec Secăreanu, lăudat în presa din Marea Britanie și SUA - VIDEO

imdb.com
Alec Secareanu

Tărâmul binecuvântat / God's Own Country, unul dintre cele mai discutate și premiate filme ale anului 2017, va fi lansat în România pe 17 noiembrie. Filmul este regizat de Francis Lee, iar din distribuția lui face parte actorul român Alec Secăreanu.

Lansat în Marea Britanie la începutul lunii septembrie unde a fost considerat “unul dintre cele mai promițătoare debuturi britanice din ultimii ani” (Sight&Sound) și în SUA la finalul săptămânii trecute, filmul a cucerit în egală măsură publicul și presa internațională, înregistrând succese de box office și cronici elogiante.

“Un remarcabil film britanic, cu o poveste de dragoste unică, completată de personaje impresionante și o cinematografie creativă”, spune Varsity, în timp ce Variety atrage atenția asupra modului în care “filmul redă într-un mod activ statutul și contribuțiile imigranților în Marea Britanie fără a recurge la retorica politică”. God's Own Country “arată extraordinar și denotă  o sinceritate vie care te atrage”, scrie Daily Express.

Despre personajul lui Alec Secăreanu, The Guardian scrie: “Cu ochii limpezi și de o frumusețe aproape dureroasă, prezența lui Gheorghe îl descurajează pe Johnny și îl face să distingă greu diferența între agresiune și atracție”. Prestația actorului român este lăudată și de cei de la The Telegraph: “Secăreanu ar fi putut cu ușurință să iasă în evidență prin rolul unui bărbat atrăgător; în schimb, personajul său își face simțită prezența treptat, într-un mod tăcut, dând viață, astfel, sentimentelor nerostite până atunci. Între cei doi actori se naște o chimie autentică și ascuțită”.

Citeşte şi: Doar 20% din abonaţii Netflix plătesc şi pentru alte servicii de streaming .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.