Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Tom Hanks, dezamăgit de măsurile adoptate de SUA în lupta cu COVID-19: 'Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască'

facebook.com
Tom Hanks

Actorul american Tom Hanks este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţi în lupta cu noul coronavirus. El face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei. „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”, a spus actorul, potrivit Mediafax.

Actorul Tom Hanks a dezvăluit că este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile din Statele Unite pe fondul combaterii epidemiei de coronavirus.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă mâinile”, a spus Hanks în timpul unei apariţii televizate, potrivit AP. Este primul său interviu accordat de când a contractat noul coronavirus.

Traian Băsescu ar candida la Primăria Capitalei dacă îl forțează PNL și USR: Nu o să-mi las partidul. Dacă va fi nevoie, o să fac ce trebuie

Filmul „Greyhound”, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Hanks.

De asemenea, actorul a spus că nu are „nici un respect” pentru cei care refuză să poarte mască.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.