Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorului Sebastian Papaiani i-a paralizat piciorul stâng și are probleme de vorbire

libertatea.ro
sebastian papaiani

Din păcate, starea actorului Sebastian Papaiani nu este tocmai bună, potrivit apropiaților. Acesta se află încă în spital, acolo unde a fost internat pe 23 mai. Soția îi este alături și speră într-o minune, pentru ca soțul ei să revină cât mai repede pe scenă. Din păcat, potrivit specialiștilor, recuperarea va fi una grea, având în vedere că are dificultăți în vorbire, iar piciorul stâng i-ar fi paralizat.

„Iniţial s-a spus că e vorba de un accident vascular cerebral (AVC) minor şi că nu sunt probleme majore. Se pare totuşi că lucrurile sunt mult mai avansate dacă pacientul are dificultăţi de comunicare şi presupun că nu vorbeşte. Se adaugă un trecut patologic suficient de complicat şi faptul că la vârsta aceasta onorabilă stofa vasculară e inevitabil afectată de ateroscleroză. Aşadar, oricâte tratamente i s-ar administra, aceste disfuncţionalităţi se menţin şi capacitatea de recuperare e destul de redusă”, a declarat pentru ziarulring.ro,  Tudor Ciuhodaru, specialist în medicină de urgenţă şi toxicologie la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan”, din Iaşi.

Actorul Sebastian Papaiani a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. Este unul dintre cei mai apreciați actori români și a jucat în zeci de filme și piese de teatru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.