Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița Paz de la Huerta l-a dat în judecată pe Harvey Weinstein, acuzându-l de viol și răzbunare

Harvey Weinstein

Actrița Paz de la Huerta l-a dat în judecată pe producătorul de film american Harvey Weinstein, acuzându-l de viol și răzbunare, iar faptele datează din 2010, potrivit variety.com, scrie Mediafax.

Actrița americană Paz de la Huerta, celebră pentru rolul din serialul "Boardwalk Empire", spune că producătorul de film a violat-o de două ori, în locuința ei din New York, în 2010.

Dosarul a fost depus luni la o instanță din Los Angeles, la un an după ce actrița Paz de la Huerta l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol și a făcut o reclamație în acest sens la Poliția din New York. Deși poliția nu l-a pus sub acuzare pe Weinstein pentru aceste violuri, producătorul este anchetat în prezent pentru abuzarea sexuală a două alte femei.

Ben Brafman, avocatul lui Weinstein, spune că De la Huerta este "o persoană instabilă, cu o imaginație bogată". Avocatul a mai spus că Poliția din New York a respins acuzațiile actriței "din motive evidente".

Citește și: Prințul Charles de Wales își sărbătorește a 70-a aniversare prin petreceri publice și private

În vârstă de 34 de ani, Paz de la Huerta a primit un premiu al Sindicatului actorilor americani, în 2011, în calitate de membru al distribuției serialului HBO "Boardwalk Empire". Actrița a mai apărut în filme precum "Legea pământului/ The Cider House Rules" (1999), "O iubire de neuitat/ A Walk to Remember" (2002), "Sufocare/ Choke" (2008), "Enter the Void" (2009) și "Asistenta psihopată/ Nurse 3D" (2013).

Peste o sută de femei, printre care actrițe precum Rose McGowan și Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariției, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film. Weinstein a negat acuzațiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliției americane şi britanice. În prezent, Weinstein este inculpat în SUA, pentru viol și alte delicte cu caracter sexual, victimele fiind două femei. Producătorul de film american a pledat nevinovat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.