Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița Rachel Weisz o va interpreta pe Elizabeth Taylor în filmul biografic, 'A Special Relationship'

telegraph.co.uk
rachel weisz

Rachel Weisz, cunoscută din pelicula "Mumia/ The Mummy", va interpreta rolul actriței premiate cu Oscar Elizabeth Taylor în filmul biografic "O relație specială/ A Special Relationship", regizat de Bert & Bertie, potrivit Variety, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Florin Cîțu după ce a picat votul din Parlament: ‘A fost un vot politic’ .

Povestea filmului va fi spusă prin filtrul prieteniei lui Taylor cu asistentul ei Roger Wall. Bazat pe o poveste scrisă de scenaristul premiat cu Oscar Simon Beaufoy, filmul va fi regizat de Bert & Bertie.

Pelicula va fi produsă de Iain Canning și de Emile Sherman, cunoscuți pentru realizarea lungmetrajului "Discursul regelui/ The King’s Speech".

"Publicul este în mod cert fascinat de viețile private ale vedetelor de la Hollywood. Nu există cineva mai reprezentativ decât Elizabeth Taylor, iar Simon Beaufoy a scris un rol ce face să strălucescă umorul și umanitatea acesteia și vor fi frumos aduse la viață prin talentul extraordinar al lui Rachel Weisz", au declarat producătorii Iain Canning și Emile Sherman.

Renumită pentru stilul ei de viață și pentru multiplele mariaje, Taylor a fost și o activistă ce a luptat pentru combaterea HIV, după ce l-a angajat pe Wall, un bărbat homosexual sărac, la jumătatea anilor 1980.

Canning și Sherman au afirmat că filmul biografic "O relație specială" reprezintă "o celebrare a felului în care prietenia poate transforma viețile oamenilor și a modului în care Elizabeth a contribuit la schimbarea lumii".

Elizabeth Taylor, care a murit în 2011, la vârsta de 79 de ani, a fost unul dintre simbolurile epocii de aur a Hollywood-ului, cu pasiunea pentru diamante, ochii săi violeți și o viață amoroasă tumultuoasă, ce a inclus opt mariaje.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966).

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardener" (2005) şi a putut fi văzută pe marile ecrane și în filmele "Din Raiul Meu/ The Lovely Bones", de Peter Jackson, şi "Agora", de Alejandro Amenabar. Cel mai recent film al său este "Disobedience", regizat de Sebastián Lelio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.