Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa americană Glenn Close va juca în serialul israelian 'Tehran'

IMEMC News
israel knesset

Actriţa americană Glenn Close, de opt ori nominalizată la Oscar, se alătură distribuţiei serialului israelian „Tehran” şi va fi o prezenţă permanentă în al doilea sezon al producţiei Apple.

Thrillerul a fost lansat de Apple TV Plus vara trecută şi a devenit la scurt timp unul dintre cele mai de succes seriale de pe platformă, scrie News.ro.

Show-ul a avut premiera la televiziunea israeliană KAN, în iunie. Potrivit Variety, Apple TV Plus l-a cumpărat de la distribuitorul Cineflix Rights, iar după succesul înregistrat a decis să devină co-producător.

Primul sezon al serialului a spus povestea lui Tamar Rabinyan (rol interpretat de Niv Sultan), tânără agent sub acorperire al Mossad aflată într-o misiune secretă în centrul capitalei iraniene.

Close va juca în al doilea sezon rolul Marjan Montazeri, o britanică stabilită în Teheran.

Primul sezon al show-ului creat de Moshe Zonder, Dana Eden şi Maor Kohn a fost filmat în Atena şi a adus laolaltă o echipă diversă formată din israelieni, greci şi iranieni.

Filmările pentru al doilea sezon, care va fi lansat în 2022, sunt programate să înceapă curând şi, aparent, vor avea loc tot în Grecia.

Glenn Close, în vârstă de 74 de ani, a fost nominalizată de opt ori la Oscar în decurs de patru decenii, iar cel mai recent, anul acesta, pentru rolul din „Hillbilly Elegy”. Între filmele în care a jucat se numără „The World According to Garp” (1982), „The Big Chill” (1983), „Fatal Attraction” (1987), „Dangerous Liaisons” (1988) şi „The Wife” (2017). Are în palmares trei trofee Emmy şi tot atâtea Tony. Recent, a încheiat filmările pentru filmul „Swan Song” (Apple TV Plus), în care joacă alături de Mahershala Ali şi Naomie Harris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.