Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Ariana DeBose va prezenta gala Premiilor Tony pentru excelenţă în teatru

capitalcultural.ro
premiile tony

Actriţa hispanică Ariana DeBose, laureată cu Oscar pentru rolul Anita din musicalul "West Side Story", va prezenta pe 12 iunie gala Premiilor Tony care recompensează cele mai bune producţii de pe Broadway din sezonul precedent, relatează EFE.

Anunţul a fost făcut miercuri de organizatorii evenimentului, care vor dezvălui pe 9 mai producţiile aspirante la câştigarea unui trofeu în cadrul celei de-a 75-a ediţii a galei acestor premii, găzduită de legendara sală Radio City Music Hall din New York, potrivit Agerpres.

"Mă întorc acasă! Este o onoare să celebrăm 75 de ani de excelenţă în teatru şi, ceea ce este mai important, pe fiecare membru al acestei comunităţi care contribuie la garantarea ca luminile de Broadway să poată străluci din nou", notează actriţă într-un comunicat.

Premiile sunt acordate de American Theatre Wing şi The Broadway League şi sunt rezervate producţiilor sau spectacolelor de pe Broadway.

Organizatorii au subliniat, la rândul lor, într-un comunicat, că sunt încântaţi să o aleagă drept gazdă pe Ariana DeBose pentru "marele moment" al comunităţii teatrale, după cei doi ani dificili de pandemie.

Ariana DeBose, de origine portoricană, şi-a atras aprecierile criticii pentru rolul din celebrul musical "Hamilton" (2015) şi a fost nominalizată la premiile Tony, trei ani mai târziu, pentru interpretarea din spectacolul "Disco Donna' en 'Summer: The Donna Summer Musical".

Pe lângă meritele sale din teatru, unde a făcut parte din distribuţia şi altor musicaluri precum "Pippin" sau "Motown the Musical", organizatorii au subliniat şi participările sale în producţiile de televiziune precum şi activismul său în apărarea drepturilor tinerilor defavorizaţi sau ale comunităţii LGBTQ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.