Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa australiană Cate Blanchett a fost recompensată cu primul Goya Internacional

gregreport.com
Cate Blanchett

Pedro Almodóvar şi Penélope Cruz au urcat pe scenă pentru a înmâna primul premiu Goya Internacional acordat de Academia Spaniolă de Film vedetei australiene Cate Blanchett, care şi-a declarat dragostea pentru cinematografia spaniolă încă de când era copil, relatează EFE.

Actriţa australiană, deţinătoare a celor mai prestigioase premii cinematografice din lume, şi-a comparat gazdele cu marile cupluri ale creatorilor de film, precum Gena Rowlands şi John Cassavetes, sau Katharine Hepburn şi George Cukor.

"Sunteţi un cuplu legendar, este o onoare pentru mine. Sunteţi sursă de inspiraţie", a spus Cate Blanchett, urându-i noroc lui Penélope Cruz, nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru interpretarea sa din filmul "Madres paralelas", al lui Pedro Almodóvar, potrivit Agerpres.ro.

Cate Blanchett a fost aplaudată în picioare de public şi a mulţumit în spaniolă pentru acest premiu. "Din păcate este singurul cuvânt pe care îl cunosc în spaniolă". "Gracias", a spus ea vizibil emoţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.