Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Emma Watson a inițiat înființarea unei linii telefonice pentru femeile care sunt victime ale hărţuirii sexuale la locul de muncă

Emma Watson

Celebra actriţă Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice pentru femeile care sunt victime ale hărţuirii sexuale la locul de muncă din Marea Britanie, unde una din două femei asigură că s-a confruntat cu astfel de probleme în activitatea ei, relatează luni EFE, potrivit Agerpres.

Emma Watson, activistă în Time's Up - o mişcare de luptă împotriva hărţuirii sexuale - s-a declarat "deosebit de surprinsă" că este vorba de prime linie telefonică de acest tip din Anglia şi Ţara Galilor.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Acest serviciu, care este gratuit, a fost înfiinţat cu ajutorul donaţiilor venite din partea unor persoane, inclusiv de la vedete de cinema.

Măsura are ca obiectiv să ofere consiliere legală, prin intermediul fundaţiei 'Rights for Women', acelor femei care au făcut obiectul unei hărţuiri sexuale la locul de muncă.

Citește și: Mama Luizei, apel către autorități:Vreau să fiu și eu contactată, să știm și noi ce se întâmplă

"Să ştie care sunt drepturile sale, cum poate înfrunta problemele şi opţiunile pe care le are cineva care s-a confruntat cu o hărţuire sunt elemente fundamentale pentru a crea locuri de muncă sigure pentru toată lumea. Această linie de ajutorare este un mare pas pentru ca toate femeile să primească sprijin", a precizat actriţa pe site-ul 'Rights for Women'.

Numărul de telefon destinat femeilor din Marea Britanie pentru a avea acces la acest serviciu este 02074900152.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.