Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa franceză Juliette Binoche: 'E un coșmar să fii prea faimoasă!'

Radu Pop
pinterest.com
Juliette Binoche

Actriţa franceză Juliette Binoche, care o va interpreta pe creatoarea de modă Coco Chanel într-un nou serial TV, a declarat că îşi face griji pentru libertatea ei şi că, dacă ar deveni ''prea faimoasă'', ar fi un ''coşmar'', relatează DPA şi PA Media, relatează Agerpres.

Vedeta de film şi televiziune în vârstă de 59 de ani, cunoscută pentru rolul Vianne din comedia romantică ''Chocolat'' (2000), o interpretează pe celebra creatoare de modă Coco Chanel într-un nou serial TV alcătuit din 10 episoade şi intitulat ''The New Look'' şi a vorbit despre măsura în care îi place să fie recunoscută de oameni pe stradă.''Depinde de moment'', a declarat actriţa franceză pentru publicaţia britanică Radio Times.

''Poate fi o povară. Nu e mereu genul de atenţie pe care îl doreşti. Merg în fiecare duminică la piaţă, iar oamenii mă recunosc. Şi ce dacă? Dacă vor să mă vadă fără machiaj, n-au decât. Am jucat în filme fără machiaj. Când fac teatru, oamenii uită de mine o vreme'', a mai spus ea.

''Îmi fac griji că 'The New Look' va fi vizionat în casele oamenilor. Îmi fac griji pentru libertatea mea. Când eşti prea faimos, e un coşmar - nu poţi ieşi afară şi să-ţi vezi de viaţa ta. Devii un prizonier. Dar dacă cineva vrea o fotografie cu mine, nu o să stau prea mult pe gânduri pentru că, la urma urmelor, eu am ales să mă fac actriţă. Dacă asta îi face fericiţi, atunci mă face şi pe mine fericită'', a adăugat vedeta franceză.

Vorbind despre noul ei rol din serialul Apple TV+, Juliette Binoche a adăugat: ''Am discutat povestea în profunzime cu Todd A Kessler (creatorul producţiei) şi cu scenariştii întrucât există atât de multe lucruri contradictorii care se pot spune despre Chanel. Unii o condamnă ca fiind cea mai rea persoană din lume, iar alţii spun că a activat în Rezistenţă. E foarte greu să ai o opinie alb-negru''.

Actriţa a mai spus că Chanel era cunoscută ca fiind o colaboratoare nazistă şi a adăugat că viaţa ei a fost ''o poveste lungă şi dificilă''. Juliette Binoche a jucat în filme precum ''Wuthering Heights'' (1992), ''The English Patient'' (1996), ''Godzilla'' (2014) şi ''The Taste of Things'' (2023).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.