Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa germană Helena Zengel a primit o zi liberă de la şcoală pentru a putea să vizioneze în direct gala de decernare a Globurilor de Aur

Actriţa germană Helena Zengel, care a devenit cunoscută pe plan internaţional după ce a jucat în filmul american "News of the World", a anunţat că a primit o zi liberă de la şcoală pentru a putea să vizioneze în direct gala de decernare a Globurilor de Aur, care va avea loc în noaptea de duminică spre luni, informează DPA, potrivit Agerpres.

Helena Zengel, născută la Berlin pe 10 iunie 2008, a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" datorită interpretării sale din acest film. Ea joacă rolul unei fetiţe orfane, crescută de tribul amerindian Kiowa, care trebuie să fie înapoiată familiei sale de un veteran al Războiului Civil din Statele Unite, interpretat de actorul Tom Hanks.

"Am primit o învoire de la şcoală pentru ziua de luni", a declarat tânăra actriţă germană într-un interviu pentru DPA, în care a vorbit şi despre planurile sale pentru noaptea în care va avea loc această gală, pe care o va urmări dintr-un hotel din Berlin.

"Voi încerca să merg la culcare foarte târziu sâmbătă seară, ca să pot să dorm cât mai mult în prima parte a zilei de duminică. Apoi, voi lua un mic dejun la hotel chiar înainte să înceapă ceremonia de decernare a Globurilor de Aur", a dezvăluit ea.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță când se va renunța la purtarea măștii în România

Ea mai spune că atenţia mediatică acordată noului ei film este pur şi simplu "nebunească".

"Sunt încă elevă şi am doar 12 ani. Despre acea lume mare, paralelă şi nebunească de la Hollywood pot să vă spun că îmi place cu adevărat - dar aş vrea totuşi să rămân cu picioarele pe pământ", a adăugat tânăra actriţă germană.

Helena Zengel are cel puţin un prieten în rândul celebrităţilor hollywoodiene de prim rang, în persoana actorului Tom Hanks.

"Încă vorbim şi acum foarte mult (după încheierea filmărilor, n.r.), ceea ce nu este cu siguranţă o normă pentru el, iar eu îi sunt, desigur, recunoscătoare pentru acest lucru", a spus tânăra actriţă, adăugând că îl consideră pe celebrul actor de la Hollywood "ca pe un unchi".

Helena Zengel a devenit celebră mai întâi în ţara ei natală, Germania, după rolul jucat în 2019 în filmul dramatic "System Crasher", în care interpretează o fetiţă rebelă, violentă şi traumatizată, prinsă în capcanele sistemului de servicii sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.