Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Halle Berry, premiată cu People’s Icon Award la gala People’s Choice Awards

pinterest
halle berry

Actriţa, regizoarea şi producătoarea Halle Berry, cunoscută din filme ca „Monster's Ball”, „Die Another Day” şi „Gothika”, va fi recompensată cu distincţia onorifică People’s Icon Award, în luna decembrie, la gala People’s Choice Awards, conform news.ro.

Cardi B, artistă premiată cu Grammy, îi va înmâna trofeul în timpul ceremoniei. Cu şapte nominalizări şi un trofeu PCA, ea va primi recunoaşterea pentru contribuţia în televiziune şi film, inclusiv pentru debutul său regizoral din filmul „Cicatrici/ Bruised”. Cardi B şi Halle Berry au făcut echipă pentru producţia coloanei sonore a acestui film, realizând şase piese, dintre care una semnată de cântăreaţa hip-hop.

Gala People’s Choice Awards 2021 va fi transmisă în direct de E! în noaptea de marţi spre miercuri, pe 7 decembrie, de la 04:00, din Barker Hangar în Santa Monica (California).

„De-a lungul carierei sale, Halle Berry a doborât obstacole, a regizat şi a interpretat o diversitate de roluri care au deschis drumuri noi şi pentru alţii în această industrie”, a declarat Jen Neal, vicepreşedinte executiv Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. „Pe lângă recunoaşterea activităţii sale din industria filmului şi a puterii sale inovatoare, Halle Berry este cunoscută pentru acţiunile sale filantropice ce ajută femeile, copiii şi comunităţile defavorizate. Este o personalitate a vremurilor noastre pentru toate aceste motive şi mult mai multe, şi suntem onoraţi să îi oferim distincţia The People’s Icon”.

Halle Berry este un nume important atât n actorie, cât şi în modă ori caritate. Interpretarea sa din filmul „Puterea dragostei/ Monster’s Ball” a fost recompensată de Academia americană de film, ea fiind prima femeie de culoare care a primit o statuetă Oscar.

A fost de patru ori nominalizată la Globurile de Aur, inclusiv la categoria „cea mai bună actriţă într-un film-dramă”, pentru rolul din „Frankie şi Alice/ Frankie and Alice”, şi a obţinut un trofeu pentru rolul din producţia de televiziune „Introducing Dorothy Dandridge” (1999), film la care a contribuit şi ca producător. Acest rol i-a adus şi premii Emmy, SAG şi NAACP Image.

Recent, Halle Berry a fost producător executiv pentru filmul „The Mothership” (Netflix). În 2020, ea a debutat ca regizor cu „Cicatrici/ Bruised”, producţie în care a şi jucat.

Pe lângă cariera din industria filmului, ea este implicată şi în proiecte cu Jenesse Center din Los Angeles, fundaţie ce ajută victimele violenţei domestice şi îşi propune să oprească abuzul domestic la care sunt supuse femeile şi copiii. De asemenea, Halle Berry şi-a unit forţele cu Novo Nordisk şi cu Entertainment Industry Foundation pentru a lansa campanii de conştientizare a diabetului. A susţinut o gamă largă de campanii umanitare precum Afghanistan Relief Organization, Black Lives Matter, Clothes Off Our Back, Love Our Children USA, Make-A-Wish Foundation, Stand Up to Cancer, Revlon Run/Walk şi United Nations World Food Programme.

Halle Berry este fondatoarea rē•spin, o platformă menită să faciliteze accesul la informaţii despre sănătate şi starea de bine, produse şi discuţii pe aceste teme. Creată din dorinţa de a informa publicul larg, rē•spin este o comunitate globală adunată în jurul ideii de corp, minte şi suflet în armonie pentru o stare de bine.

Gala People’s Choice Awards 2021 e produsă de Den of Thieves şi îi are ca producători executivi pe Jesse Ignjatovic, Evan Prager şi Barb Bialkowski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.