Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa porno care a avut o relaţie cu Trump, arestată abuziv: A primit aproape o jumătate de milion de dolari compensaţie

http://news.jammedup.com
Stormy Daniels

Stormy Daniels, cunoscută după ce a fost plătită de avocații lui Donald Trump pentru a păstra tăcerea în legătură cu relația avută cu acesta, a ajuns la un acord cu municipalitatea orașului Columbus din Ohio și va primi 450.000 de dolari în urma unei înțelegeri legate de arestarea sa, transmite Mediafax.

Stormy Daniels a afirmat că a fost vizată în mod special de poliție și a fost arestată într-un club din Ohio.

Suma urmează să fie aprobată de consiliul local, dar "toate părțile au convenit că o înțelegere în valoare de 450.000 de dolari este corectă, date fiind faptele și împrejurările în care s-au petrecut”, a arătat purtătoarea de cuvânt a avocatului care a reprezentat municipalitatea.

Daniels a declarat că este mulțumită de înțelegere și că procesul intentat nu avea ca obiect obținerea unei sume de bani.

”Sunt mândră de felul în care municipalitatea din Columbus a ieșit în față și și-a asumat responsabilitatea să schimbe ceva și să-i tragă la răspundere pe polițiștii responsabili”, a spus actrița.

Daniels, pe numele real Stephanie Clifford, a fost acuzată de trei contravenții privind atingerea unui client la Sirens Gentlemen's Club.

Acuzațiile au fost retrase 12 ore mai târziu. Legea privind interdicția atingerii nu se aplica în cazul lui Daniels deoarece aceasta nu era o angajată obișnuită a clubului. Legea stipulează faptul că oricărui angajat care apare dezbrăcat sau semi-dezbrăcat în mod regulat într-un ”local cu profil sexual” îi este interzis să atingă clienții cu excepția cazului în care aceștia îi sunt rude”.

Daniels a dat în judecată mai mulți agenți de la secția Moravuri a Departamentului de Poliție din Columbus, reclamând încălcarea drepturilor civile. Reclamația arăta că vedeta a fost vizată de polițiștii care erau susținători ai președintelui Trump și au pus la cale arestarea ei ca răspuns la faptul că dezvăluirile privind relația cu politicianul i-a afectat acestuia imaginea.

Cu câteva luni înaintea arestării Daniels afirmase că a avut o relație sexuală cu Trump în 2006 și că a primit 130.000 de dolari printr-o companie înființată de avocatul politicianului pentru a păstra tăcerea înaintea alegerilor din 2016.

Patru polițiști au fost acuzați inițial, municipalitatea devenind parte în proces după ce Daniels a afirmat că i-au fost încălcate drepturile constituționale.

Poliția a anunțat în luna august că cinci oameni ai legii vor primi sancțiuni disciplinare pentru incident. Polițiștii riscă degradarea, suspendarea și chiar concedierea, arată un comunicat al departamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.