Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acum este demonstrat științific: Femeile cu silicoane fac mai mult sex decât cele cu sâni naturali + Legături între vergeturi și apetit

silicoane

Implanturile mamare imbunătățesc viața sexuală a femeilor, arată un studiu. Mărirea sânilor prin intermediul silicoanelor cresc excitarea și plăcerea deoarece femeile se simt mult mai atractive, scrie alephnews.ro.

Sexologii brazilieni au constatat că femeile au înregistrat o creștere semnificativă a excitației și a satisfacției sexuale după această procedură.

Implanturile mamare imbunătățesc viața sexuală a femeilor, arată un studiu. Mărirea sânilor prin intermediul silicoanelor cresc excitarea și plăcerea deoarece femeile se simt mult mai atractive.

Sexologii brazilieni au constatat că femeile au înregistrat o creștere semnificativă a excitației și a satisfacției sexuale după această procedură.

Femeile care și-au mărit dimensiunea sânilor cu ajutorul implanturilor de silicon au poftă de mai mult sex decât femeile cu sâni naturali. Această afirmație a fost dovedită de o serie de studii.

Oamenii de știință de la Universitatea din Texas au încercat să afle cum s-a schimbat viața lor sexuală după inserția de silicon. Potrivit sondajului, 61% dintre femei se bucură de sex mai regulat, iar 70% susțin că plăcerea pe care o primesc de la mângâieri este mai puternică.

Sexologii brazilieni au constatat că femeile au înregistrat o creștere semnificativă a excitației și a satisfacției sexuale după această procedură. Datorită siliconului, doamnele devin mai îndrăznețe în experiențele lor intime.

Studiul cercetătorilor brazilieni, care a constatat că femeile au experimentat o excitare și o satisfacție sexuală semnificativ mai mare după procedura de mărire a sânilor, a implicat 45 de femei care intenționau să se supună unei intervenții chirurgicale de implant mamar.

Cercetătorul Dr. Paulo Guimaraes și colegii săi le-au cerut femeilor să completeze un chestionar înainte de operație, care trebuia să le evalueze dorința sexuală, excitarea și satisfacția sexuală. Pacientele au fost apoi rugate să completeze același chestionar la a doua, a patra și a optsprezecea lună după operație.

Nouă femei care au suferit vergeturi în urma unei operații estetice nu au raportat nici o îmbunătățire a vieții lor sexuale. 36 de femei care nu au avut vergeturi au declarat că excitarea lor a crescut și au fost mai mulțumite de viața lor sexuală. Acestea au raportat o ameliorare similară atât la a patra, cât și la a optsprezecea lună după operație. Explicația: odată cu noile achiziții, femeile și-au sporit încrederea în sine și au renunțat la inhibiții și la jenă. Nu a fost o surpriză faptul că femeile s-au simțit mai atractive în dormitor după o operație estetică.

Sexualitatea feminină este legată de sentimentul de a fi sau nu atrăgătoare pentru partener. Cu toate acestea, pot exista și alte motive pentru o viață sexuală îmbunătățită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.