Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații explozive într-un fief PSD: "Poliția e roșie. Ce vor, bătăi în stradă?"

Biroul Electoral Judetean si Politia fac parte din aceeasi famiglie, acuza liderii ACL. Deputatul Cezar Preda, fost sef PDL Buzau, spune ca in judetul condus de cuplul Cristinel Bigiu-Constantin Boscodeala, Politia trage pentru PSD.

Potrivit acestuia, Buzaul e singurul judet in care BEJ nu a interzis flyerele "otravite" trimise de PSD prin posta, potrivit carora Iohannis taie pensiile.

„Spre deoasebire de alții, eu nu am avut, nu am și nu voi avea vreo așteptare nici de la Biroul Electoral Județean, nici de la autoritățile locale, respectiv Poliție. Nu am vrut, pentru că nu puteam să am; aici este o familie, cu g în ea, care acționează în acest fel de ani de zile (...) Este singurul biroul electoral județean din țară unde – nici nu mai spun de reprezentanții partidelor, care sunt puși de PSD toți, eu vorbesc de judecătorii care ar trebui să le spună că se fac de râsul lumii – nu s-au respins flyerele neasumate și otrăvite (...) Azi noapte ne-au furat patru bannere de pe bulevard și nimeni nu a spus absolut nimic, se face toată lumea că nu știe; poliția crede că este Poliția Comunitară, Poliția comunitară care, după ora patru după-amiaza, se îmbracă în roșu și pleacă în campanie, normal să nu o intereseze”, a spus Cezar Preda, citat de presa locala.

„Și noi ce să facem, să ne luăm la bătaie?“

„Ce folos este că toată sodomizarea acestui oraș ne conduce să fim în țară ca nimeni alții? Credeți că în țară nu se uită la noi? Birourile electorale județene interzic flyerele neasumate, interzic materialele trimise prin poștă care sunt cu cacater negativ, numai la Buzău se spune că merge așa. Și noi ce să facem, să ne luăm la bătaie, să scoatem și noi asemenea materiale? Asta vor judecătorii de la Biroul Electoral Județean, asta vrea Poliția? Ce vor, bătăi în stradă, eu nu înțeleg ce se dorește, de fapt, de nu-i interesează deloc. Cică să ne lase, că ne-om plictisi. Aici ei sunt roșii, și le dă tătucul lor și lor de mâncare, îi invită la șprițuri din când în când, aceasta este viața de cetate”, a mai pus Cezar Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.