Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave la adresa fostului primar al Sectorului 2. Tun financiar de proporții/ DOCUMENTE

stiripesurse.ro
Ontanu Mariana Georgescu

La ședința Consiliului Local Sector 2, care a avut loc vinerea trecută, consilierii PNL au scos la iveală un nou tun financiar dat în timpul mandatului lui Necula Onțanu.

Milioane de euro alocați de Banca Mondială pentru construirea unui adăpost pentru copiii străzi ar fi dispărut fără urmă. Totul s-ar fi făcut cu știința lui Neculai Onțanu și cu aprobarea directoarei economice de la DGASPC Sector 2, Carmen Ciobanu. Nimeni nu a fost tras la răspundere, iar prejudiciul nu a fost recuperat.

SONDAJ CURS - Partidele susţinute de români, în fiecare regiune istorică. Opţiunile rural/urban

Printr-o hotărâre a Consiliului Local Sector 2, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 primea în administrare din partea Consiliului Local Sector 2 Adăpostul pentru copiii străzii  “Dănilă Prepeleac”, situat în strada Mașina de Pâine nr. 41.

Construcția s-a făcut cu bani obținuți de la Banca Mondială. Conform autorizației de construcție nr. 274/36M, acolo trebuia să se construiască un imobil cu subsol, parter și un etaj.

Proiectul a fost realizat de firma Romproiect SA. La firma respectivă ar fi fost angajat soțul doamnei Mariana Georgescu, mâna dreaptă a lui Onțanu și fostă directoare în cadrul Primăriei Sector 2. În momentul de față este secretarul general al ADER, partidul lui Neculai Onțanu.

Experţii din toată lumea lansează un avertisment îngrozitor: Omenirea riscă să piardă 'războiul' cu SIDA

Interesant este că, după terminarea lucrărilor, în procesul verbal de recepție, membrii comisiei, sub semnătură, au spus că totul a fost OK și că au fost respectate în totalitate datele proiectului, adică clădirea are subsol, parter și etaj. Doar pe hârtie, deoarece în realitate, subsolul nu există, dar s-au plătit banii. În buzunarele cui au ajuns, nimeni nu știe. Iată un posibil fir pentru procurorii DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.