Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave la adresa lui George Soros: Ce ar pune la cale miliardarul

wsj.com
george soros

Liderul grupului parlamentar al partidului maghiar de guvernământ Fidesz, Lajos Kosa, l-a acuzat joi pe miliardarul ungaro-american George Soros că doreşte să destabilizeze Europa prin promovarea migraţiei, transmite agenţia MTI.

Făcând referire la un memorandum intern de nouă pagini atribuit fundaţiei Soros, Lajos Kosa a declarat la o conferinţă de presă că George Soros vrea să destabilizeze Europa probabil pentru că astfel i-ar fi mai uşor să-şi conducă 'maşinaţiunile financiare pe un continent agitat'.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

Răspunzând unei întrebări, politicianul ungar a menţionat că este cunoscut faptul că un ONG al lui Soros a oferit asistenţă migranţilor şi a propus ca guvernele europene să apeleze la 'împrumuturi uriaşe' pentru a da 'milioane de forinţi în fiecare an fiecărui migrant în Europa'.

Lajos Kosa a mai afirmat că Soros a propus în acest scop inclusiv reducerea fondurilor europene destinate agriculturii şi dezvoltării, fapt care ar fi 'în mod special tragic pentru Ungaria'.

În luna iunie, liderul Fidesz, premierul Viktor Orban, l-a acuzat pe Soros că acţionează 'împotriva intereselor naţionale ale Ungariei' prin iniţiativele sale de susţinere a migraţiei extracomunitare în UE.

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.