Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave la adresa lui Victor Ponta: Ce ar fi plănuit cu Gigi Becali

victor ponta dna

Ies la iveală amănunte uluitoare din fotbalul românesc. Fostul premier, Victor Ponta ar fi plănuit să-l dea afară de la Liga profesionistă pe Dumitru Dragomir. Nu a fost însă singur. Totul s-a întâmplat cu ajutorul lui Gigi Becali care era după gratii în acel moment.

Citeşte şi: Cum va fi vremea de Paşti: Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o dezvăluire teribilă. Actualul președinte de onoare al echipei FC Voluntari a povestit cum l-a dat afară Gigi Becali din postul de șef al LPF din închisoare”, informează Digi Sport. „Gigi este de o inteligență fenomenală nativă. Își pregătește victimele dinainte. Pot să o spun cu toată tăria că nu-l interesează pe ce cadavre calcă. Eu îl cunosc foarte bine, a fost obiect de studiu pentru mine. Și din pușcărie m-a schimbat pe mine de la Ligă. Dacă vreți să aflați chestia asta cu pușcăria.

Citeşte şi: Alina Mungiu Pippidi, ofensivă în faţa servicilor: 'Să îşi facă treaba lor constituţională'

M-a sunat din închisoare și mi-a zis: „Băi, Mitică, m-au sunat Olăroiu și Ponta din Dubai și mi-au zis că dacă te dăm afară, îmi fac vilă în centrul pușcăriei!”. De la telefonul pușcăriei mi-a spus asta. Acum, după ce am avut o discuție cu el, la Palat, am întrebat: „Bine, bă, Gigi, de ce m-ați dat afară?”. „Băi, i-am sunat pe ăștia, Ponta și ăștia... Și a trebuit. Iar eu nu mai voiam să fii tu la Ligă, voiam să îmi pun marionetele mele la Ligă”. Domnule, mi-a zis asta acum două săptămâni. Am rămas tâmpit! Altă dată vă spun și continuarea. Dar pionul principal a fost Gigi Becali, care se dădea prieten cu mine”, a declarat Dumitru Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.