Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE la adresa Spitalului de Arși din Capitală: Miner mort din cauza bacteriilor

breaking news

Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, lansează acuzații grave la adresa Spitalului de Arși din Capitală, după ce unul dintre minerii răniţi grav în urma exploziei din Mina Uricani a murit, joi dimineaţa. Potrivit lui Vasile Barbu, minerul a murit din cauza bacteriilor și anunță că va sesiza Parchetul.

„Nu este în regulă, din toate punctele de vedere. Acest spital trebuie închis imediat și sper ca niște comisii de la DSP, de la minister să constate cu adevărat și să nu mai ascundă adevărul, așa cum au făcut-o până acum. Noi vrem să sesizăm Parchetul și sper ca Parchetul General să se autosesizeze. Este vorba de moartea unor oameni. Minerul, care a murit astăzi, nu avea arsuri profunde, putea fi salvat. În schimb, el contactase din spital bacterii cu risc vital, bacterii pe care noi le-am identificat dinainte și le-am spus conduitei spitalului”, a spus Vasile Barbu, într-o intevenție telefonică la Antena3, adăugând că laboratul nu este acreditat.

Ulterior, ministrul Sănătăţii Florian Bodog a dispus un control la Spitalul de Arşi în urma informaţiilor conform cărora unul dintre minerii răniţi în explozia de la Uricani ar fi murit din cauza infecţiilor

"Prof. dr. Florian Bodog a dispus reprezentanţilor Inspecţiei Sanitare de Stat să efectueze un control la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri în urma informaţiilor apărute în mass-media cu privire la decesul uneia din victimele exploziei de la Uricani", anunţă Ministerul Sănătăţii.

Echipa de control va prezenta conducerii Ministerului Sănătăţii un raport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.