Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE: Viorica Dăncilă 'racolează pe sume uriașe' deputați și senatori

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Președintele PMP, Euegen Tomac, a făcut acuzații grave împotriva Vioricăi Dăncilă. Tomac susține că premierul României încearcă să racoleze parlamentarii altor formațiuni politice, susținând că există negocieri din partea unor „legiuitori PSD” „pe sume uriașe”.

Citește și: Fost lider PMP: 'Sora mea l-a arestat pe Dinu Patriciu, la ordinul lui Băsescu'

„Profit de acest prilej să-i transmit doamnei prim-ministru că dacă nu vrea să ajungă lângă Dragnea, să înceteze cu racolarea de parlamentari”, a precizat președintele PMP, Eugen Tomac, în direct la B1TV, la emisiunea Dosar de politician realizată de Silviu Mănăstire. Apoi a continuat cu acuzațiile: „Există parlamentari PSD care negociază cu parlamentari de la alte partide, pe sume uriașe. Declarația este foarte gravă și nu fac gratuități. Deci dacă doamna aceasta vrea să aibă un viitor decent, să se abțină de la asemenea șmecherii. Se practică în politică, însă toate au o limită. Înțeleg că sunt disperați.”

Întrebat „cât mai costă un parlamentar” în ziua de astăzi, Eugen Tomac a răspuns: „Nu o să intru în speculații. Vă spun exact că știu ce se întâmplă la această oră, dar viața politică are o limită, deci nu ne putem juca cu democrația. Înțeleg că țin parlamentari, care sunt condamnați și trebuiau să plece demult din Parlament, de peste un an de zile, însă toate au o limită. Dacă nu vor înceta cu asemenea comportament, care nu mai are nimic în comun cu democrația... Nici Dragnea nu credea că i se va întâmpla ceva”.

Referitor la faptul că o astfel de acuzație ar trebui transmisă și către organele penale, pentru că altfel se expune chiar el unui risc de a fi privit ca un complice, Eugen Tomac a răspuns: „Nu risc nimic dacă fac o astfel de declarație. Eu vă spun doar că cei care cred că orice se cumpără și se vinde în această țară, trebuie să înceteze să mai fie tentați să recurgă la asemenea proceduri”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.