Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații INCENDIARE la adresa SPP: 'Se ard documentele operative'

lucian pahontu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că din 2019 Parlamentul nu va mai vota bugetul pentru unele instituţii fără ca acestea să nu justifice banii, susţinând că a auzit că la SPP documentele cu cheltuielile operative se ard după 30 de zile.

"Mai este ceva și aici nu este neapărat vina celor care conduc aceste structuri. Eu am vorbit cu colegii din Parlament și pentru bugetul anului viitor nu prea mai suntem de acord să votăm bugetele unor instituții fără să știm ce fac cu banii. Noi ne-am gândit că dacă tot sunt bani publici, și se vorbește despre transparență, cum să vă aprobe Parlamentul o sumă de bani și dumneavoastră ce faceți cu banii? Adică nu merge. Nici la privat nu merge. Am auzit de la una dintre instituţii că după 30 de zile documentele cu cheltuielile operative se ard. Așa am auzit de la SPP. Eu sper să nu fie adevărat. Așa am auzit. Sigur o să cerem oficial și Curții de Conturi pentru că trebuie să știm. Aici nu e vorba de a face ceva împotriva acestor instituții ci de a înceta cu anumite practice", a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

Citește și: Delia se joacă cu banii! Câți bani câștigă artista dintr-un spectacol

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că, prin rectificarea bugetară din luna august, se asigură toate sumele necesare pentru acoperirea pensiilor şi salariilor pentru acest an.

La capitolul Ordonatori cu rectificarea negativă mai mare de 10 mil. lei se află: Serviciu Român de Informaţii; Ministerul Dezvoltării; Ministerul Apelor şi Pădurilor; Serviciul de Informaţii Externe; Serviciul de Protecţie şi Pază Serviciul de Telecomunicaţii Speciale; Ministerul Cercetării şi Inovării; Ministerul Energiei; Ministerul Afacerilor Externe; Ministerul Mediului Ministerul Turismului; Ministerul Tineretului şi Sportului; Administraţia Prezidenţială.

Citește și: Mascații au făcut prăpăd! Acțiuni în masă ale băieților specializați pe criminalitate economică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.