Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații INCREDIBILE: Înainte să fie dus în Italia, Mario Iorgulescu devenise VIOLENT cu asistentele, fiindcă era în sevraj

Acuzații extrem de grave lansate de familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu, Dany Vicol. Unchiul băiatului susține că Mario ar fi fost transferat în Italia pentru că fusese deconectat de la aparate și intrase în sevraj, devenind violent cu asistentele, în condițiile în care până acum se  știa că Mario nu fusese deconectat de la aparate, fiind în stare gravă.

Citeste și: BOMBĂ Un fost reporter PRO TV a fost arestat în SUA pentru apartenența la o rețea infracțională

"După ce Mario Iorgulescua fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la Spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Se gândea că ea putea fi victima lui. Știți ce mi-a spus? Că înainte să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! Mario Iorgulescu e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, știm ce manevre se încearcă. Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate", a spus unchiul lui Dany Vicol la Radio Sport. 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.