Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații la adresa TVR: 'Istoria nu se ajustează după audiență'

tvr

Uniunea Artiştilor Interpreţi de Folclor Muzical din România reacționează față de decizia conducerii TVR de a nu mai retransmite spectacolul omagial de la Țebea închinat memoriei lui Avram Iancu.

„Comportamentul dezinteresat şi sfidător al celor care se află vremelnic la conducerea TVR ne face să reacţionăm atât în numele artiştilor interpreţi are promovează cultură tradiţională, cât şi în numele românilor cărora li se neagă dreptul de a putea viziona un eveniment de interes naţional aşa cum presupune în fapt misiunea postului public”, se arată într-un comunicat citat de hunedoaralibera.ro.

În final, artiștii interpreți de folclor își exprimă speranța că cei din conducerea TVR vor înțelege menirea instituției pe care o conduc: „Sperăm că TVR să redevină ceea ce trebuie să fie: televiziunea tuturor românilor nu a unei persoane sau a unui grup de persoane care să decidă după bunul plac în numele interesului naţional! (…) Poate că citind aceste rânduri, cei care conduc astăzi TVR vor înţelege că istoria nu se ajustează după audienţă, iar marile momente ale acestei naţii nu merită să fie voalate de decizii mărunte!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.