Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații la adresa Vioricăi Dăncilă: Presupuse legături cu al doilea dosar de la DNA al lui Liviu Dragnea

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila

Eurodeputata Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru, își atrage deja acuzații din partea opoziției parlamentare. Deputații USR Tudor Pop și Adrian-Claudiu Prisnel susțin că șefa organizației de femei a PSD are o legătură mai puțin cunoscută cu o persoană care i-a adus lui Liviu Dragnea al doilea dosar la DNA.

„Botorogeanu Adriana - este asistenta parlamentară a doamnei Viorica Dancilă. Botorogeanu Adriana - este una din cele două persoane care au fost acuzate că ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de către Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis în judecată”, scrie deputatul Tudor Pop pe Facebook.

Vezi și: SONDAJ CURS pentru STIRIPESURSE.RO: Românii NU doreau schimbarea Guvernului. Câți români vor alegeri anticipate

„Nu doar că e din Teleorman, dar Viorica Dăncilă o are ca asistentă la Parlamentul European pe una dintre beneficiarele intervențiilor lui Liviu Dragnea pentru angajarea fictivă la DGSAP Teleorman. Da, chiar pe Adriana Botorageanu, din dosarul lui Liviu Dragnea de abuz în serviciu, așa cum a descoperit colegul meu Daniel Kloyber. Adriana Botorageanu e plătită de contribuabilul european ca asistent local, așa cum a fost plătită de cel român, pentru serviciile aduse lui Liviu Dragnea și PSD. De data asta, favoarea i-a fost făcută lui Dragnea proaspăt nominalizata Viorica Dăncilă. Și a venit și recompensa: functia de prim-ministru”, scrie și Prisnel.

Dincolo de ceea ce susțin deputații USR, în comunicatele DNA apare o persoană pe nume Adriana Botorogeanu, iar pe site-ul Parlamentului European, printre asistenții Vioricăi Dăncilă se află o anume Adriana Botorageanu. Nu este clar dacă este una și aceeași persoană, dincolo de diferența de o literă dintre cele două nume, sau sunt două persoane separate.

Contactată printr-un mesaj scris de STIRIPESURSE.RO, Viorica Dăncilă nu a răspuns încă solicitării de a comenta acuzațiile care i se aduc.

Viorica Dăncilă are și un consilier chinez.

Vezi și: Veste incredibilă primită de consumatorii de bere: Beneficii uluitoare pentru sănătate

content-image

Vezi și: Sfatul scârbos al specialiștilor: De ce este sănătos să ne mâncăm mucii

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.