Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII Partidul lui Onțanu și PSD, blat la Sectorul 2, pe bani publici

facebook.com
Divizia lui Ontanu civica voluntara

Divizia Civică Voluntară (Asociația Foișorul de Foc) folosește ilegal resursele și infrastructura Primăriei Sectorului 2 în scopuri politice.

Împreună cu membrii ADER (partidul înființat de Neculai Onțanu), elevii unei școli au fost convocați de președintele Asociației Foișorul de Foc ( care este membru ADER-n.r.), să se deplaseze în comuna Saraiu pentru un eveniment politic.

Când în Sectorul 2 au ars 8 case în cartierul Andronache, această asociație de voluntari nu a mișcat un deget, dar membrii ei sunt angajați în Primăria Sectorului 2 la Serviciul Managementul Situațiilor de Urgență și nu au făcut absolut nimic pentru comunitatea locală”, ne-a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

În schimb, “Asociația Foișorul de Foc beneficiază de un sediu impunător pe care nu vor sa îl elibereze în favoarea persoanelor cu handicap, chiar daca exista o hotărâre a Consiliului Local Sector 2 si de logistica aferentă (birouri, mijloace de comunicatii, plata ultilitatilor din fondurile Primariei Sectorului 2”, a adăugat Dan Cristian Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.