Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚIILE la adresa Lotului Toni Greblă - șeful masonilor

TU deget arata cu degetul mana

stiripesurse.ro vă prezintă acuzațiile procurorilor DNA la adresa celor trei implicați în Dosarul în care a fost audiat deja judecătorul CCR Toni Greblă și Marele Maestru al Marii Loji Nationale a Romaniei-1880, generalul in rezerva Constantin Bartolomeu Savoiu:

GREBLĂ TONI–folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate, prev. de art.273 din Legea nr.86/2006 – Codul Vamal), prev. de art.367 alin.1 C.p.;
- BÎRCINĂ ION, de folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate, prev. de art.273 din Legea nr.86/2006 – Codul Vamal), prev. de art.367 alin.1 C.p.;
- CONSTANTIN BARTOLOMEU SĂVOIU, folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate, prev. de art.273 din Legea nr.86/2006 – Codul Vamal), prev. de art.367 alin.1 C.p.

******

În fapt, începând cu luna august 2014, judecătorul GREBLĂ TONI a întreprins demersuri pentru intermedierea unei legături comerciale de export între omul de afaceri BÎRCINĂ ION  CONSTANTIN BARTOLOMEU SĂVOIU, cunoscut ca „Generalul”  au iniţiat raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) şi demersuri în vederea achiziţionării de produse de la diverse societăţi comerciale specializate în prelucrarea şi conservarea cărnii (abatoare), în vederea comercializării acestora în spaţiul ex-sovietic, cereale, materiale de construcţii şi/sau produse de minerit în Federaţia Rusă şi Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.