Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzat că face jocurile Franţei, Dacian Cioloş este apărat de franţuzoaica Clotilde Armand: 'Cine râde la urmă, râde mai bine'

www.romanialibera.ro
Clotilde Armand

Europarlamentarul Clotilde Armand susţine că Grupul Renew Europe, condus de Dacian Cioloş, a ieşit din negocierile europene într-o poziţie foarte bună. ”Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu deputaţii care au ales să râdă de Dacian Cioloş”, susţine Clotilde Armand, care a adăugat că toate tunurile politicienilor sunt pe Dacian Cioloş şi pe Renew Europe. ”Cine râde la urmă, râde mai bine”, mai susţine eurodeputatul, potrivit news.ro.

”Prima sesiune parlamentară de la Strasburg mi-a arătat că Parlamentul European este o instituţie în care deputaţii reacţioneaza foarte mult, de cele mai multe ori spectacular, pentru a atrage atenţia asupra unei poziţii. Unii deputati au ales să izbucnească în râs în timpul discursului lui Dacian Cioloş pentru a semnala că sunt nemultumiţi de modul în care au fost distribuite posturile europene. Grupul Renew Europe condus de Dacian Cioloş a ieşit din negocierile europene într-o poziţie foarte bună. Nu acelaşi lucru s-a întamplat cu deputaţii care au ales să râdă de Dacian Cioloş care acum doresc să-şi contruiască o imagine de unici reformatori ai sistemului european. E neaşteptat cum arena politică creeaza cateodată adversitate între grupuri care au de fapt lupte comune”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Europarlamentarul susţine că şi în ţară se întâmplă la fel. ”Toate tunurile politicienilor sunt pe Dacian Cioloş şi pe Renew Europe. Nu-i nimic. Cine râde la urmă, râde mai bine”, a mai sris Clotilde Armand pe Facebook.

Dacian Cioloş a fost acuzat în ultimele zile atât de Rareş Bogdan, cât şi de Traian Băsescu de faptul că ar reprezenta interesele Franţei în loc de interesele României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.