Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAŢII BOMBĂ: dosare PENALE de ÎNALTĂ TRĂDARE pentru Traian Băsescu, Kovesi şi George Maior

dosare

Sunt acuzaţii de înaltă trădare pe numele unor politicieni cu greutate din România şi nu numai! Chiar şi fostul şef al SRI, actualul ambasador al României în SUA, George Maior, dar şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi ar fi vizaţi de aceste acuzaţii, potrivit România TV.


Cea care a depus aceste plângeri penale este chiar fosta soţie a patronului HexiPharma, Laura Georgescu


"Cred că sunt singurul român care a formulat până acum cinci denunţuri penale de înaltă trădare. (...) Eu sunt unul dintre românii care a scris cinci. Mai găsiţi unul în ţărişoara asta care a scris cinci denunţuri penale pentru înaltă trădare împotriva semnatarilor Legii 17/2014 de dezmembrare naţională. Şi anume: membrii Senatului, membrii Camerei Deputaţilor, persoana care a validat în CSAT acest act de înaltă trădare, Traian Băsescu, şeful SRI, George Cristian Maior, pentru că dânsul era atunci şeful mare, doamna Laura Codruţa Kovesi , care atunci coordona şi activitatea DNA, şi activitatea DIICOT.”,  a mărturisit Laura Georgescu la ieşire de la Tribunalul Bucureşti.

 

Citeşte şi:  SCANDAL la CSM: Decizia magistraților care a stârnit nemulțumirea șefei ÎCCJ


Femeia susţine că a recurs la această măsură pentru că cei vizaţi au susţinut o lege prin care Uliana Ochinciuc a putut să-i vândă casa pe care o deţinea ea în Otopeni.


"Ea era cetăţean moldovean, nu era cetăţean român. SIE a racolat-o, SIE a adus-o în România, SRI i-a făcut acte şi cetăţenie de România, MAPN i-a făcut ilegal, prin fals, prin trafic de influenţă loc în Spitalul Militar Central. (...) Mie mi-a furat o casă, în Otopeni, o  casă mare, imensă. A falsificat actele de proprietate cu aceiaşi parteneri de infracţiuni ai ei: SIE, SRI şi câţiva notari corupţi. M-am trezit cu casa vândută, fără ca eu să semnez vreodată vreun contract de vânzare-cumpărare", a completat fosta soţie a lui Dan Condrea.


Citeşte şi: Gabriela Firea, anunţ de ULTIMĂ ORĂ pentru bucureşteni.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.