Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații care o vizează pe Clotilde Armand: Aproape toate plângerile penale pe numele ei au fost clasate de același procuror

Dacebook/ Dan Podaru
Dan Podaru

Fostul consilier local al Primăriei Sectorului 1, Dan Podaru, susține, potrivit unor dovezi, că aproape toate plângerile penale formulate pe împotriva primarului Clotilde Armand au fost soluționate de același procuror - Ion Rașcotă, ceea ce ridică semne de întrebare.

„Postarea lui Alexandru Pânișoară este un semnal de alarmă și prezintă o realitate îngrijorătoare. Am văzut documentele primite de acesta din partea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 și soluționate de procurorul Ion Rașcotă. Confirm că același procuror a clasat și plângerea penală realizată de mine împotriva Primarului abuziv Clotilde Armand.

În consecință, este mai mult decât suspect și nefiresc că un număr de 5 plângeri penale să fie clasate de același procuror, atât timp cât Ministerul Public confirmă, prin documentul 393/E/VIII-3/2024 din 6 martie 2024, faptul că Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 București înregistrează, la dată de 4.03.2024, nu mai puțin de 35 de procurori in funcție”, scrie Podaru pe Facebook.

Fostul consiler susține că este imposibil din punct de vedere statistic că același procuror să primească 5 plângeri penale distincte, ce o au că element central și comun pe Primarul Clotilde Armand, atât timp cât la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 se află angajați nu mai puțin de 35 de procurori.

Din 35 de procurori angajați, Rașcotă a primit 5 plângeri ce o vizau pe Armand

„Mă voi alătură colegului Alexandru Pânișoară și voi sesiza Inspecția Judiciară pentru a verifică toate documentele aferente acestor plângeri penale și modul în care acestea au fost distribuite către procurorul Ion Rașcotă.

Din informații care mi-au parvenit astăzi și care trebuie verificate de instituțiile de profil ale statului, tot acest procuror este și cel care a clasat dosarul referitor la fraudarea alegerilor pentru funcția de primar de la nivelul Sectorului 1.

Fac în mod public un apel la toate instituțiile abilitate ale statului de a se sesiza pentru investigarea și verificarea oricăror posibile acțiuni ilegale și de corupție, ce se pot află în spatele unor astfel de acțiuni suspecte”, a precizat Podaru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.