Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzatii de plagiat la varful Camerei Deputatilor. 'Denota absenta unor percepte morale' / UPDATE

zgonea

UPDATE: Cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor a precizat pentru stiripesurse.ro ca nu a fost emis niciun comunicat de presa pe tema initiativei legislative a domnului Laurian Stanchescu, acuzatiile acestuia fiind fara obiect.

Astfel informatiile din presa invocate de Stanchescu sunt produsul demersurilor jurnalistice de a prezenta initiativa sa legislativa si nu au fost rezultatul unei informari emise de Camera Deputatilor sau de cabinetul presedintelui Valeriu Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea este acuzat de plagiat, de 'furt intelectual' iar actiunile sale sunt catalogate drept lipsite de 'percepte morale'. Toate astea nu pentru ca Zgonea ar fi plagiat in vreo lucrare de doctorat ci in niste comunicate de presa.

Presedinte Fundatiei 'Ideea Contemporana' si membru titular al Uniunii Scriitorilor, Laurian Stanchescu, il acuza pe Zgonea de furt intelectual pentru c anu ii mentioneaza numele in comunicatele de presa care fac referire la initiativa sa legislativa a carui idee ii apartine.

"Pe 23 februarie, ora 10:00, am fost invitat in Parlament, la Cabinetul domnului deputat Bogdan Ciuca, pentru a scrie Expunerea de motive privind proiectul meu, "Ziua Nationala Brancusi," astfel ca 19 februarie, ziua de nastere a lui Constantin Brancusi, sa fie celebrata oficial in Romania, tara de nastere a artistului. Am dictat pe loc textul Expunerii de motive domnului Marius Epure, consilier parlamentar la Cabinetul domnului deputat Bogdan Ciuca, urmand sa inceapa procedura legislativa in Parlament pe ideea si proiectul meu. Am fost insotit de domnul Lucian Curelariu, fotoreporter la ziarul "Puterea".

Mentionez ca aceasta idee si proiect imi apartin in totalitate, facand subiectul unor aparitii in presa nationala si locala inca din 19 ianuarie 2015. Consider ca nementionare numelui meu in Comunicatele de Presa date de Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este un furt intelectual, denota absenta unor precepte morale si cer recunoasterea paternitatii acestei idei nationale", spune Laurian Stanchescu, potrivit bzi.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.