Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații deosebit de grave lansate de Marcel Ciolacu: Două miliarde de euro s-au întors la evazioniști. Instituțiile să cerceteze dacă e ceva penal

Facebook
guvern

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca doua miliarde de euro au plecat din conturile ANAF-ului `catre evazionisti' pentru ca guvernul liberal nu ar fi pus in practica o decizie CCR.

„Cum e posibil sa dai 25 de ordonante de urgenta intr-o noapte, dar in schimb ai uitat sa dai o ordonanta unde sa introduci o decizie a Curtii Constitutionale si doua miliarde de euro sa plece din conturile ANAF-ului catre evazionisti. Asta a facut dl Citu, desemnat sa fie premier. Erau blocati bani de la evazionisti doua miliarde de euro. In momentul acesta, ei s-au intors de drept la evazionisti.

Nu sunt adeptul plangerilor penale. In schimb am dat specialistilor sa analizeze in profunzime si o sa-i solicit dlui Citu sa-mi dea anumite lamuriri. Dansul a omis sa faca OUG care sa prevada o decizie a CCR. Momentan cred ca e lipsa totala de profesionalism. Exista alte institutii ale statului care trebuie sa cerceteze daca e prostie sau daca e ceva penal. Nu sunt eu cel indreptatit sa fac acest lucru”,  a declarat Ciolacu la DCNews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.