Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII dure: ”Ponta ar fi cumpărat și B1TV”

b1tv

Un jurnalist care era des invitat în trecut la b 1 tv, Grigore Cartianu, scrie și el despre posibila mutare.

cartianu

“Așa se explică și alungarea lui Ion Cristoiu de la B1 TV, și îndepărtarea “din motive financiare” a Andreei Pora și a lui Sabin Orcan, dar și interdicția pe care Sorin Oancea, la insistențele lui V. V. Ponta, a impus-o de vreo trei luni în privința lui Grigore Cartianu. Ar mai rămâne de rezolvat Robert Turcescu, însă problema e mai complicată. Nu că Mito-Plagi i-ar face lui Oancea vreo concesie, dar nici Oancea nu are interes ca B1 TV să piardă publicul anti-PSD. Că pe cel pro-PSD oricum nu-l poate smulge de la Antena 3 – România TV. Așa că, pentru aparențe, Turcescu e încă util… Dar nici banii de la PSD nu sunt răi!”, a scris Grigore Cartianu pe o rețea de socializare.

La jumătatea lunii iunie, săptămânalul Cațavencii scria despre o întâlnire secretă dintre patronii mai multor televiziuni și deputatul PSD Sebastian Ghiță, patronul România Tv și apropiat al lui Victor Ponta.

“Joi 5 iunie, pe la 14.30, parcul Herăstrău a fost gazda unei reuniuni secrete. Gipuri negre, conduse de șoferi grași, cu uitături de K1, s-au îngrămădit pe aleea care unește lumea senină a parcului cu restaurantul Il Calcio. După numerele de înmatriculare, în spatele geamurilor negre au stat cururile șefilor și proprietarilor unor televiziuni de partid. Mașina lui Sorin Oancea (B1 TV), a lui Cristian Burci (Prima TV), a lui Cozmin Gușă (Realitatea TV), a lui Sebastian Ghiță (Romania TV) și-au vărsat încărcătura la restaurantul lui Gino Iorgulescu, după ce, cu cinci minute mai devreme, mașina lui Bogdan Teodorescu și Adrian Thiess păreau să fi făcut același lucru. Mînați de foame și de spaima de a rămîne pe dinafară după noiembrie 2014, brokerii de pupincurism politic s-au prezentat la chemarea lui Sebi Ghiță ca să-și depună obediența la picioarele viitorului președinte dat de PSD. Cu cîteva zile mai devreme se spune că ar fi avut loc o întîlnire asemănătoare la restaurantul Doina, cam cu aceleași personaje, dar avîndu-l ca invitat special pe Gabriel Oprea. În această perspectivă, adunarea din Herăstrău arată ca o ședință tehnică pentru împărțirea bugetelor după cantitatea, calitatea și importanța muncii depuse. Trebuie spus că de la eveniment a lipsit Rolls Royce-ul lui Dan Diaconescu, dar se pare că mogulul din Caracal așteaptă să i se redeschidă, mai întîi, OTV-ul”, anunțau cei de la catavencii.ro “Consecințele acestui summit ar trebui să fie vizibile curînd. Stați cu ochii pe B1 și Realitatea, ca să fiți primii martori ai răsucirii. Cele mai spectaculoase se anunță pirueta lui Turcescu, roata țiganului Turturică, tumbele Laviniei Șandru, șpaga(tul) lui Rareș Bogdan și triplul salt mortal al bătrînului Cristoiu”, mai scrie sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.