Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii explozive în Opoziţie: Vosganian acuză PNL şi USR că vor să trântească moţiunea de cenzură cu mâna ALDE

Agerpres
Varujan Vosganian

Liderul deputaților ALDE Varujan Vosganian a scris, joi, pe Facebook, că reprezentanți ai PNL și USR jignesc ALDE și pe liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu pentru a-i descuraja să voteze pentru moțiunea de cenzură și astfel Opoziția să scape de "frica guvernării".

"Ce interesant! Unii reprezentanți ai PNL și USR jignesc din răsputeri ALDE și pe Călin Tăriceanu, doar-doar ne-om supăra și n-am mai vota moțiunea de cenzură, ca să-i scăpăm de frica guvernării. Îi asigur că declarațiile lor nu ne schimbă opinia nici în ce privește votarea unei moțiuni de cenzură și nici în ce-i privește pe dânșii", a scris vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian.

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, miercuri, referitor la semnăturile strânse pentru moțiunea de cenzură, că au fost discuții cu diferite partide. Acesta a precizat că a vorbit și cu cei de la ALDE, deoarece nu te mai poți baza pe Călin Popescu Tăriceanu, care nu își mai controlează nici măcar propriul partid.

Președintele USR Dan Barna a scris, marți, pe Facebook, că până nu vede votul celor de la ALDE la moțiune, nu crede că fostul șef al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu se află în opoziție.

Alianța USR PLUS propune un pact politic pentru declanșarea alegerilor anticipate odată cu cele locale, deoarece este o soluție care ar putea scoate România din criza produsă de actualul Guvern, care nu mai are susținere.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că, în cursul săptămânilor următoare, va fi depusă în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.