Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE! SUA consideră Rusia vinovată în scandalul armelor chimice în Siria

sua rusia

Secretarul de stat american Rex Tillerson a afirmat sâmbătă la Varşovia că SUA consideră că este responsabilitatea Rusiei să abordeze problema utilizării de arme chimice în Siria, relatează Reuters.

'Armele chimice ... sunt folosite pentru a lovi populaţia civilă cea mai vulnerabilă - copiii în Siria', a afirmat responsabilul american în cursul unei vizite în Polonia. 'Considerăm Rusia responsabilă pentru abordarea acestei probleme. Ei sunt aliatul Siriei', a subliniat el, potrivit Agerpres.

Citește și: Statistică DRAMATICĂ pentru Simona Halep: Unde a făcut daneza Wozniacki diferența în finala de la Australian Open

Rex Tillerson a afirmat de asemenea că SUA se opun proiectului gazoductului Nord Stream 2 care va lega Rusia de Germania pe sub Marea Baltică deoarece consideră că acesta va submina securitatea energetică a Europei.

'Ca şi Polonia, SUA se opun proiectului de gazoduct Nord Stream 2. Considerăm că aceasta subminează stabilitatea şi securitatea energetică totală a Europei', a declarat Tillerson în cadrul unei conferinţe de presă la Varşovia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.