Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave - Deși nu a fost folosit niciodată, stadionul Arcul de Triumf a început să se deterioreze: Au început să cadă șipcile. Gazonul e terminat

stadionul arcul de triumf

Stadioanele Arcul de Triumf și Ghencea, investiții majore ale CNI au fost predate beneficiarilor, dar din diferite motive încă nu sunt folosite la altceva decât evenimente de marketing şi PR. În plus, sunt informaţii că acolo ar fi apărut deja probleme, notează digisport.ro.

FCSB, una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri din România, nu are un stadion propriu, iar Gigi Becali spera ca Arcul de Triumf să poată fi folosit de clubul său. Mai ales că Primăria l-a scos de pe Arena Naţională, acolo unde era principalul client, şi e nevoită să joace ba la Giurgiu, ba la Buzău, ba la Piteşti.

"Şi asta e o problemă, că am fost aruncați de pe Arena Națională. N-am fost primiţi pe Arcul de Triumf. Eu acolo locuiesc, gazonul e terminat.

Nu suntem primiți, că asta e România, normal! Stadionul Arcul de Triumf a început să se degradeze înainte de a fi dat în folosință. Au început să cadă ceva gen șipci. E jenant ce se întâmplă în țara asta, dar atât timp cât MAPN are echipă de amatori și cheltuie peste 1 milion pe an orice e posibil", a precizat MM Stoica, managerul general al FCSB.

"Că vom juca în Ghencea, Arena Națională sau Arcul de Triumf, asta depinde de cei care decid asta. Probabil că instituțiile vor reacționa din moment ce ni se interzice să plătim sume foarte mari pentru a închiria stadioane. Dacă tu refuzi să încasezi o sumă importantă, înseamnă că încalci legea", a mai spus MM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.