Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII GRAVE: familia unuia din bărbații UCIȘI susține că poliția l-a ÎMPUȘCAT - Medicii susțin că nu pot face autopsia după ce au descoperit că avea COVID-19

pistol

Acuzații extrem de grave. Familia bărbatului de 38 de ani ucis la Onești acuză că acesta ar fi fost de fapt împușcat de oamenii legii în timpul intervenției. Fratele acestuia spune că are informații că în zona abdomenului fratelui său există leziuni similare cu cele produse  prin împușcare, însă cu gloanțe de cauciuc. Culmea, bărbatul de 38 de ani a fost depistat post -mortem cu COVID-19, astfel că medicii refuză să îi facă o autopsie, iar cadavrul e predat familiei în sac. Paul Istoan, fratele victimei, spune că fratele său a avut coronavirus acum o lună.

Citește și: Experții OMS anunță că UN SFERT din populația lumii va avea probleme cu auzul în următorii ani

Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, și Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani, verificau instalația electrică a apartamentului în momentul în care Gheorghe Moroșan i-a sechestrat și apoi i-a ucis.

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Onești.

Este vorba de doi electricieni, Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv de Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani.

„Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată și de fratele său mai mare”, spune Bogdan Bănică.

Primăria Oneşti au anunţat, marţi, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi bărbați decedați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.