Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE la adresa Guvernului Orban - bani pentru morții trecuți la COVID-19: 'Va veni vremea când veți răspunde pentru aceste acte criminale'

pixabay
boom

Președintele Platformei Social-Liberale, Ilan Laufer, aduce acuzații grave la adresa Guvernului Orban, susținând într-o postare pe Facebook că are informații potrivit cărora se încearcă denaturarea motivului real de deces al pacienților cu boli cronice, care nu au fost infectați cu coronavirus. Concret, el susține că membrii familiilor acestora sunt ofertați cu sume cuprinse între 3000 și 4000 de lei pentru a declara că motivul decesului este COVID-19.

„Câți oameni mai trebuie să moară ca să plece acest Guvern?

Domnule Ministru Nelu Tătaru, dacă aceste informații sunt corecte, demisia dvs. imediată ar fi prea puțin. Ar trebui, odată cu dumneavoastră, să plece tot Guvernul Orban PNL acasă, cu brățara statului de drept la mână.

Începe un nou RĂZBOI în Parlament: PSD se opune ordinului dat de Orban parlamentarilor PNL

În ultima săptămână am primit informații din mai multe surse credibile și diferite, conform cărora există un fenomen la nivel național în România prin care se încearcă denaturarea motivului real de deces al pacienților cu boli cronice, care nu au fost infectați cu coronavirus. Astfel, se pare că membrii familiilor acestora sunt ofertați cu sume cuprinse între 3000 și 4000 de lei pentru a declara că motivul decesului este COVID-19.

Ne aflăm în situația în care numărul deceselor bolnavilor cronici din România a explodat, la nivel de genocid, din cauza transformării spitalelor normale în spitale COVID-19, și a faptului că acestora nu li se acordă tratamentul necesar, așa cum prevede Constituția. Este un abuz fără precedent!
În România mor oameni cu zile din cauza faptului că nu au acces la tratament în timp util, în timp ce spitalele COVID-19 sunt pe alocuri goale sau, în "cel mai bun caz", majoritatea au pacienți asimptomatici. Spre deosebire de România, în SUA dacă ești testat pozitiv nu te bagă nimeni în spital cu forța.
Este o încălcare gravă a Constituției, respectiv a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români!

Acest Guvern care își lasă cetățenii să moară cu bună știință, are șansa să devină primul Guvern al României de după Revoluție care va fi acuzat de genocid împotriva propriilor cetățeni. Cu siguranță va veni vremea când veți răspunde pentru aceste acte criminale!”, scrie Ilan Laufer pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.