Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii grave la adresa unui lider PNL: Ce spun procurorii

jurnaldevrancea.ro
catuse

Biroul de informare şirelaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de CasaţieşiJustiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de CasaţieşiJustiţie au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului HORGA VASILE(deputat în cadrul Parlamentului României la momentul comiterii faptei), sub aspectul săvârşiriiinfracţiunii de ucidere din culpăprev. de art.192 alin.2 Cod penal.

Din rechizitoriul întocmit în cauză a rezultat următoarea situație de fapt:

În seara de 15.07.2015, în jurul orei 22:00, în timp ce inculpatul Horga Vasilese deplasa cu autoturismul pe sensul de mers dinspre București spre Târgoviște, a surprins şia accidentat mortal victima N.G.care s-a angajat în traversarea DN 71, de la stânga la dreapta, fără să se asigure şi la distanţă de trecerea de pietoni aflată în zonă. Accidentul s-a produs în localitatea Ulmi, judeţulDâmboviţa, iar din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul circula cu o viteză peste limita legală admisă în localitate.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Târgovişte.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.