Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații greu de imaginat! Un cunoscut executor judecătoresc din Bucureşti şi soţia sa, acuzaţi că şi-ar fi abuzat sexual fiica de nouă ani

copil abuzat

Acuzații greu de imaginat! Un cunoscut executor judecătoresc din Bucureşti şi soţia sa, acuzaţi că şi-ar fi abuzat sexual fiica de nouă ani

Un cunoscut executor judecătoresc din București şi soţia lui sunt acuzați ca şi-au batjocorit fiica, în vârsta acum de 9 ani.

Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, abuzurile ar fi fost comise pe parcursul ultimilor 3 ani. Executorul judecătoresc şi soţia lui au fost reținuţi, iar ieri au fost prezentați Curții de Apel București cu propunere de arestare preventivă.

Părinții au fost lăsați liberi de judecători

În mod surprinzător, judecătorul de drepturi şi libertăți a hotărât că cei doi pot fi cercetați în continuare în stare de libertate. Așa că, cei doi părinți au fost eliberați.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a făcut contestație. Până la judecarea contestației, magistrații Curții de Apel București n-au dispus împotriva lor vreo alta măsură preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.