Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii la adresa jandarmilor de la PROTEST: Jurnalist german, băgat în dubă

Inquam Photos/ Octav Ganea
proteste victoriei imbranceli violente

Jurnalistul german Paul Arne Wagner a fost ridicat de jandarmi, miercuri seară în timpul protestului din Piața Victoriei, potrivit unui anunţat publicat pe pagina de Facebook "Passport Productions".

"Colegul nostru de la Passport Productions, jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari. Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus", se arată pe pagina de Facebook.

UPDATE: Ziaristul german a fost eliberat de la secția 5, a declarat soția sa pentru G4Media.ro. Mădălina Roșca a declarat că polițiștii l-ar fi acuzat că a obstrucționat cercetările, iar ziaristul Paul Arne Wagner a refuzat să semneze procesul-verbal.

Vezi şi: Te simţi tot timpul obosit? Ai nevoie de această cură pentru detoxificarea ficatului

Paul Arne Wagner a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, în județul Teleorman, intitulat „Aici nu-l avem decât pe Dragnea”, scrie pe Facebook şi senatorul USR Vlad Alexandrescu.

"Jurnalistul german ridicat în Piața Victoriei de jandarmi este Paul Arne Wagner, realizatorul documentarului “Aici nu-l avem decât pe Dragnea”, filmat în Teleorman. Începând de azi, regimul Dragnea îi țintește pe jurnaliștii care l-au deranjat. Unde se va opri?", scrie Alexandrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.