Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii la adresa jandarmilor de la SIIJ: Susţinătorii lui Kovesi au fost protejaţi, iar contestatarii au fost hărţuiţi

jandarm

Zeci de persoane s-au strâns joi la noul sediu al Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie. O parte erau susţinători ai lui Kovesi, unii dintre ei cunoscuţi pentru conflictele cu Jandarmeria, alţii erau contestatari ai fostei şefe a DNA.

Ingrid Mocanu, avocata uneia dintre persoanele vizate în dosarul în care Kovesi a fost pusă joi sub urmărire penală, lansează acuzaţii la adresa jandarmilor care asigurau ordinea în faţa sediuli SIIJ. Aflată în studioul Antena 3, Mocanu a afirmat că procedurile din interior au fost întrerupte de mai multe ori de strigătele susţinătorilor lui Kovesi de afară, fără ca jandarmii să intervină.

Citește și:  Ce trebuie să ştii despre gripă şi răceală: Secretele care nu s-au spus până acum

În schimb, potrivit avocatei, contestatarii lui Kovesi au fost hărţuiţi de jandarmi, fiind legitimaţi şi obligaţi să stea păstreze distanţa. Între cele două tabere ale protestatarilor au existat şi câteva conflicte.

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, joi, după ce a ieşit de la audierile de la Secţia de investigare a magistraţilor, că a aflat că este învinuită într-un al doilea dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.