Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII Nicușor Dan a sabotat cu bună știință parcurile din București pentru ca apoi să pozeze în salvator. NU a fost vorba de Capitala Verde ci a Verzișorilor

adrian vigheciu

Adrian Vigheciu, consilier PSD la Primăria Generală a Capitalei, îl acuză pe Nicușor Dan că "a sabotat cu bună știință parcurile, curățenia și sănătatea bucureștenilor, doar pentru a-și face jocurile politice". Într-o postare pe Facebook, Adrian Vigheciu susține că primarul Capitalei a subfinanțat până acum cu bună știință Asociația Lacurilor și Parcurilor (ALPAB) în contextul războiului politic pe care edilul îl poartă cu USR, partid căruia i-a promis conducerea acestei instituții la începutul mandatului: "Nu a fost niciodată vorba despre Capitala Verde, ci despre Capitala Verzișorilor". Mai jos, postarea integrală:

Banii și încrederea nu fac casă bună în "coaliția binelui". Exact cum anticipam, Nicușor Dan s-a pus interimar la administrația parcurilor și hop!, a și băgat bani la buget. De unde deducem că nu a fost niciodată vorba despre Capitala Verde, ci despre Capitala Verzișorilor. Nicușor a sabotat cu bună știință parcurile, curățenia și sănătatea bucureștenilor, doar pentru a-și face jocurile politice.

În înșiruirea asta de evenimente, în care primul ministru al Bucureștiului inovează în materie și preia interimatul la ALPAB după care propune o rectificare pozitivă a banilor pe care îi va cheltui în calitate de director, dovedește că pe lângă o lipsă evidentă de înțelegere a legilor și a principiilor de funcționare a administrației locale, lui Nicușor Dan îi mai lipsește cu desăvârșire și echipa. Norocul lui că-s atâtea probleme la nivelul țării, încât anarhia de la nivelul Capitalei abia se mai vede.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.