Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații violente în Parlament: deputat AUR îl cataloghează drept nazist pe reprezentantul FDGR

Deputatul Ovidiu Ganț a cerut Parchetului General să se autosesizeze, după ce deputatul AUR, Titi Stoica, i-a catalogat comportamentul drept ”nazist”. Deputatul AUR susține că Forumul Democrat German este considerat nazist și a fost condamnat de Tribunalul de Nurmberg.

Iată dialogul dintre cei doi:

Ovidiu Ganț: Vă rog să notați faptul că domnul Titi Stoica m-a făcut nazist (...) Solicit public Parchetului General să se autosesizeze.

Titi Stoica: Acum, asemenea fapte de a cataloga și de a pedepsi un grup pentru faptele unei persoane sunt apucături naziste. Forumul Democrat German este continuatorul etnicie germane, care a fost condamnat de Tribunalul de la Nurmberg și considerat nazist.

Ovidiu Ganț: Nicăieri și niciodată nu s-a scris că Forumul German este continuatorul grupului etnic german, resping cu maximă scârbă afirmațiile respective.

În discuție a intervenit și reprezentantul UDRM, Csomo Botond: Codamn cu fermitate afirmațiile tovarășului aurar. S-a întors mental în epoca de aur. Tovarășul aurar are și unele abilități mentale reduse și poate nu înțelege termenul de nazist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.