Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţiile de comportament indecent aduse lui Kyle Walker ţin de 'sfera privată', a spus Guardiola

www.gsp.ro
Kyle Walker

Acuzaţiile de comportament indecent aduse lui Kyle Walker, fotbalistul lui Manchester City, ţin de "sfera privată", a declarat vineri antrenorul echipei, Pep Guardiola, citat de AFP.

După cum s-a anunţat, poliţia din Cheshire investighează un posibil caz de comportament indecent al lui Kyle Walker, care, conform unor imagini video postate pe reţelele de socializare, şi-a dat pantalonii jos într-un club din Wilmslow, a doua zi după victoria cu 2-0 obţinută de City împotriva lui Newcastle United.

"Noi am răspuns la aceasta în cadrul clubului vorbind cu el. Nu este locul unde să discutăm chestiuni private", a afirmat Guardiola în cadrul unei întâlniri cu presa.

Incidentul ar fi avut loc într-una din cele două zile libere pe care le-au avut jucătorii după victoria cu Newcastle. Walker a respins aceste acuzaţii şi a participat normal la antrenament în această săptămână, potrivit Agerpres.

Tabloidul The Sun a publicat imagini surprinse de o cameră de supraveghere care îl arată pe Kyle Walker într-o postură indecentă într-un bar din Wilmslow, la aproximativ 20 de kilometri sud de Manchester.

Întrebat despre necesitatea ca jucătorii să fie prudenţi când apar în public, Guardiola a răspuns: "Situaţia este foarte diferită de cea de acum câţiva ani. Ei ştiu asta". El a adăugat: "Când ieşi din casă, trebuie să ştii că vei fi filmat orice ai face. Asta face parte din societate."

Manchester City, care o întâlneşte sâmbătă pe Crystal Palace, este acum pe poziţia a 2-a a campionatului, la 5 puncte în spatele lui Arsenal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.