Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adele, anunț cu lacrimi în ochi pentru fani: am fost absolut DISTRUȘI! Sunt atât de supărată și jenată!

adele

Adele a anunţat în lacrimi, pe Instagram, că a fost nevoită să amâne rezidenţa din Las Vegas din cauza întârzierilor de producţie legate de Covid.

Rezidenţa era programată să înceapă la 21 ianuarie la Colosseum of Las Vegas’ Caesars Palace Hotel. „Toate datele vor fi reprogramate şi mai multe informaţii vor fi anunţate în curând”, a scris ea.

„Îmi pare rău, dar spectacolele mele nu sunt pregătite”, a afirmat artista într-un videoclip publicat pe Instagram. „Am încercat absolut tot ce ne-a stat în putinţă să-l organizăm la timp şi să fie suficient de bun pentru voi, dar am fost absolut distruşi de întârzierile de livrare şi de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid şi a fost imposibil să terminăm show-ul. Sunt atât de supărată şi jenată şi îmi cer scuze pentru toţi cei care au călătorit pentru a ajunge la concert. Îmi pare sincer rău”.

Anunţată în noiembrie, în cadrul rezidenţei „Weekend With Adele”, cântăreaţa urma să susţină două show-uri în fiecare final de săptămână, până pe 16 aprilie 2022.

Artista a lansat recent cel de-al patrulea album de studio al său, „30”, care a înregistrat cel mai bun debut al anului în Statele Unite, cu 839.000 de unităţi vândute în prima săptămână. Pe lângă SUA, a debutat pe primul loc în topurile din 30 de ţări şi este deja cel mai bine vândut album al anului 2021.

Rezidenţele în Las Vegas susţinute de artişti faimoşi sunt deseori extinse. Celine Dion, spre exemplu, a susţinut peste o mie de show-uri în rezidenţe din Las Vegas extinse de mai multe ori şi a avut încasări de peste 681,3 milioane de dolari, vânzând mai mult de 4,5 milioane de bilete în 2003 - 2007 şi 2011 - 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.