Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adele își ȘOCHEAZĂ fanii din lumea întreagă: Anunț TRIST făcut de celebra artistă - VIDEO

www.glamour.ro
Adele

În timpul unui concert susținut în Auckland, Noua Zeelandă, Adele a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe fani. Așa cum toate lucrurile bune au un sfârșit, în timpul ultimului concert din cadrul turneului, Adele a spus că s-ar putea să nu mai meargă niciodată în turneu.

Conform New Zealand Herald, în timpul show-ului din Auckland, artista a spus că acesta va fi probabil ultimul său turneu. „Nu sunt foarte bună la asta. Aplauzele mă fac să mă simt vulnerabilă. Nu știu dacă voi mai merge vreodată în turneu. Singurul motiv pentru care am făcut-o sunteți voi, dar nu sunt convinsă că acest lucru este pentru mine“, le-a spus cântăreața celor 40.000 de fani, potrivit Glamour.ro.

Citește și: Dramă pentru o fostă vedetă ProTV: I-a murit mama în condiţii suspecte

Deși aceasta este o veste foarte tristă, este ceva la care ne așteptam din partea lui Adele. Zvonurile că acesta va fi ultimul turneu al cântăreței pentru următorii 10 ani au început să apară în luna septembrie. Anul trecut, surse apropiate artistei au dezvăluit pentru publicația The Sun că Adele va lua o pauză de la cariera sa, pentru a-și crește fiul, Angelo. „Angelo este prioritatea lui Adele. Este cea mai importantă persoană din viața sa. Acesta a însoțit-o pe Adele în timpul turneului, dar Angelo va începe școala anul viitor și nu va mai putea să călătorească. Adele nu vrea să rateze niciun moment din viața lui și este o decizie foarte ușoară pentru ea să renunțe să mai meargă în turneu, de dragul fiului său“, a declarat o sursă pentru The Sun.

Cu toate acestea, Adele a mărturisit în cadrul concertului de duminică din Noua Zeelandă că acest turneu este „cea mai mare realizare din cariera sa“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.