Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adele, marea castigatoare a galei Brit Awards VIDEO

enational.ro
adele

Cantareata britanica Adele a fost marea castigatoare a celei de-a 36-a editii a galei Brit Awards, care a avut loc miercuri seara, la Arena O2 din Londra, obtinand patru trofee, in timp ce formatia Coldplay a devenit cea mai premiata trupa britanica.

Adele a avut, miercuri seara, o revenire triumfala la ceremonia Brit Awards 2016, cantareata primind patru trofee, inclusiv cel pentru “albumul anului”. Cantareata a primit astfel premiul pentru cea mai buna artista britanica, pentru cel mai bun single britanic, dar si premiul “BRITs Global Success”.

Aceasta a fost singurul muzician dintr-o vasta paleta de artisti sau formatii care au primit mai multe premii la ceremonie. Pe de alta parte, artistul David Bowie, care a decedat luna trecuta, a fost omagiat intr-un mod emotionant de cantareata britanica Annie Lennox, care l-a denumit pe Bowie “un vizionar esential” ce “va ramane iubit si venerat atat timp cat se va invarti pamantul”.

Totodata, formatia Coldplay a obtinut premiul pentru cea mai buna trupa britanica si a devenit cea mai laureata trupa din istoria Brit Awards, obtinand al noualea trofeu. Coldplay a mai obtinut premiul pentru cea mai buna trupa in 2001, 2003 si 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.