Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adelin Petrișor, despre acțiunea în instanță depusă de Cristache: 'Dacă grila se poate aranja prin Ordonanță, de ce nu s-ar face la fel și sumarul?'

www.cotidianul.ro
adelin petrisor

Jurnalistul Adelin Petrișor a comentat încercarea lui Ionuț Cristache de a muta emisiunea România9 din nou la ora 21.00 la postul public de televiziune. Realizatorul TV Ionuț Cristache a pierdut în primă instanţă procesul cu TVR în care cerea mutarea emisiunii înapoi la ora 21:00, în prime-time, potrivit minutei instanţei.

„TVR este un fel de “călărețul fără cap”, după ce CCR a constatat că numirea interimarului este ilegală. Politicienii s-au întrecut pe ei înșiși și au reușit să ducă televiziunea publică undeva unde chiar nu mai fusese până acum. Nici fostul PDG nu poate face nimic, din moment ce a fost schimbat de Parlament. În fine, vom vedea. Televiziunea Națională a dovedit că e în derivă cu toți șefii la cârmă, deci cât de rău poate fi fără? În altă ordine de idei, înțeleg că un colaborator a cerut în instanță ca emisiunea să-i fie mutată la ora pe care o avusese inițial, oră care fusese schimbată de Comitetul Director. Următorul pas logic ar fi ca un reporter nemulțumit de locul pe care știrea sa îl are în Telejurnal să se adreseze și el magistraților. Dacă grila se poate aranja prin Ordonanță președințială, de ce nu s-ar face la fel și sumarul? Și ne mai mirăm că foarte mulți ne vor închiși”, a spus Adelin Petrișor, pe pagina sa de Facebook.

Context

Realizatorul Ionuț Cristache a înaintat o acţiune la Judecătoria Sectorului 1 pentru o ordonanţă preşedinţială cu cererea de a anula hotărârea Comitetului Director al TVR prin care emisiunea i-a fost mutată de la ora 21:00 la ora 17:00. Judecătoria a respins cererea lui Cristache (mai multe aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.