Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADER: Boala aerului şi a politicienilor noștri

Facebook
partidul ader

ADER a aprecizat, într-un comunicat de presă, că de mai bine de doua luni a aflat „din surse independente de monitoring atmosferic (la fel ca şi ministrul de specialitate)”, că Bucureștiul „este sub asediul unui nou episod de poluare a aerului, cu valori alarmante îndeosebi la indicatorul praf (PM)”. Reprezentanții partidului au adăugat că cei care conduc politic  aceste instituiții nu sunt în stare să gestioneze în mod corect  obiectul muncii, și anume protecția mediului/aerului!

„De mai bine de doua luni noi aflam din surse independente de monitoring atmosferic (la fel ca şi ministrul de specialitate), că Bucureștiul este sub asediul unui nou episod de poluare a aerului, cu valori alarmante îndeosebi la indicatorul praf (PM)!

Citește și: Dana Budeanu, cu mască de protecţie cu dantelă: 'Fă tu poluarea mai mică, fătălăule!' (VIDEO)

Este de notorietate incompetența şi indolența tuturor autorităților competente în domeniu: minister, APM, Garda de Mediu, primărie etc. (a se vedea de ex. despăduririle) Evident, conducătorii politici ai acestor instituiții, nu sunt în stare să gestioneze în mod corect domeniul/obiectul muncii: protecția mediului/aerului! De asemenea, datorită incompetenței şi indolenței conducătorilor unor instituiții cu atribuții legate de protecția mediului, în România poluarea aerului au determinat scurtarea prematură a vieții oamenilor cu 1,6 ani, şi până la 4 ani în Bucureşti!

Noi, partidul ADER prin specialiștii noștri, cunoaștem şi înțelegem problematica cu care se confruntă bucureștenii în privința protecției mediului, şi avem soluții reale pentru îmbunătățirea sănătății oamenilor şi a bunăstării. Totodată, reiterăm necesitatea imperativă a funcționării autorităților din domeniul mediului, bazată pe competență, capacitate şi eficiență managerială, nu pe obediență politică”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.